Bug 24574 - Property NumberOfTapsRequired of TapGestureRecognizer not working on Android
Summary: Property NumberOfTapsRequired of TapGestureRecognizer not working on Android
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.2.3
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Chris King
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-11-17 07:12 UTC by Kirill
Modified: 2015-08-07 14:33 UTC (History)
7 users (show)

Tags: ac
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Project example (13.96 KB, application/x-zip-compressed)
2014-11-17 07:19 UTC, Kirill
Details
Sample Project (3.81 MB, application/zip)
2014-11-17 08:44 UTC, Udham Singh
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Kirill 2014-11-17 07:12:54 UTC
See attached project
Comment 1 Kirill 2014-11-17 07:19:55 UTC
Created attachment 8762 [details]
Project example
Comment 3 Udham Singh 2014-11-17 08:45:07 UTC
As per comment 2, marking this issue as confirmed.
Comment 4 Udham Singh 2014-11-17 09:00:35 UTC
I am getting same behaviour mentioned in comment 2 on windows with following builds : 

Windows 8
VS 2013
Xamarin 3.7.248.0
Xamarin.iOS Build Host : 8.4.0.16
Comment 5 Jason Smith [MSFT] 2015-06-26 03:30:28 UTC
Should be fixed in 1.4.4-pre1
Comment 6 Parmendra Kumar 2015-07-21 11:29:12 UTC
I have checked this issue with X.F 1.4.4-pre3 and its working fine at my end.

Hence closing this issue.