Bug 24473 - ListView on Android not calling IValueConverter on Recycle
Summary: ListView on Android not calling IValueConverter on Recycle
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.2.3
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-11-12 13:19 UTC by Ryan Hatfield
Modified: 2016-03-25 18:14 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
ListView Recycle Bug repo project (7.75 MB, application/x-zip-compressed)
2014-11-12 13:19 UTC, Ryan Hatfield
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Ryan Hatfield 2014-11-12 13:19:56 UTC
Created attachment 8705 [details]
ListView Recycle Bug repo project

I've included an example project, but basically the listview on android is not re-calling the IValueConverter when it recycles an element. Reproduce in the app by scrolling part way, then back up.

Ryan
Comment 1 Parmendra Kumar 2014-11-21 13:32:37 UTC
I have checked this issue, I am not able to reproduce this issue. To reproduce this issue I have followed steps mentioned in the bug description.
Could you Please check the screencast and let we know if I have missed anything. 

Screencast: http://www.screencast.com/t/9IxvjND3n7
Debug Log: https://gist.github.com/Parmendrak/21b53f4bdd874c4df60d

Could you Please provide us Build Log, Environment Info, IDE Log. That can be helpful to reproduce at my end

Environment Info:

Microsoft Visual Studio Professional 2013
Version 12.0.30723.00 Update 3
Microsoft .NET Framework
Version 4.5.51641

Xamarin   3.8.150.0
Xamarin.Android   4.20.0.28
Comment 2 Jason Smith [MSFT] 2016-03-25 18:14:40 UTC
Thank you for taking the time to submit this report. After reviewing the description of this bug, we no longer believe it affects the current version of Xamarin.Forms. If you are still experiencing the issue after updating your packages, please reopen this report with an attached reproduction.
 
For your convenience, we have created some reproduction best practices viewable here: https://gist.github.com/jassmith/92405c300e54a01dcc6d

Warm regards,
Xamarin Forms Team