Bug 24465 - Mono x OSGI.NET
Summary: Mono x OSGI.NET
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: General ()
Version: 3.2.x
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-11-12 10:45 UTC by Christian Dorner
Modified: 2017-08-28 15:05 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Christian Dorner 2014-11-12 10:45:42 UTC
Hi is Mono compatible with OSGI.NET (http://osgi.codeplex.com/) ?

I try run this simple example and doesn't work --
http://osgi.codeplex.com/wikipage?title=Hello%20World%21

I run the example on windows and is working fine.

After analyse the problem Rodrigo Kumpera request me to open a bug for this.

Thanks
Comment 1 Rodrigo Kumpera 2014-11-18 11:21:05 UTC
Please provide with the wrong output and test instructions.
Comment 2 Christian Dorner 2014-11-19 08:41:04 UTC
I think I was wrong about how mono works, I was trying to use a .dll of OSGI, when what I need to do is use a implementation of mono OSGI, but I can't find any.

I'm using mono to run a C# program on Linux.

Can you point me some direction to be able to use OSGI with mono?
Comment 3 Ludovic Henry 2017-07-12 23:04:14 UTC
Are you still unable to run the OSGI Hello World example? If that's the case, please provide us with the code that doesn't work, and instructions on how to compile and run it. Thank you.