Bug 24220 - Error when building can run/debog/etc
Summary: Error when building can run/debog/etc
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: 5.0
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: dean.ellis
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-11-03 04:59 UTC by maximeduvey
Modified: 2017-08-07 20:56 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Test App (13.88 KB, application/zip)
2014-11-03 07:06 UTC, Udham Singh
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Comment 1 maximeduvey 2014-11-03 05:01:07 UTC
xamarin it's a new app for me, and i need it for work. Thanks for helping
Comment 2 Udham Singh 2014-11-03 07:06:39 UTC
Created attachment 8591 [details]
Test App

I have tried to reproduce this issue but not able to reproduce this. To  reproduce this issue I have followed the steps below.

1. Create a simple android app via ‘File ->New ->Solution… ->C# ->Android ->Android Application’.
2. Create a new activity in app via ‘Right Click on project -> Add -> Add Files… -> Android Activity’.
3. Implement the code provided in bug description in added activity.
4. Call the added activity on button click event of first activity (It is default activity in android app).
5. Run the app and click on button ‘Hello World, Click me!’, It will redirect on second activity.
6. Click on button ‘click me’ and button text will change to ‘Thanks for clicking :)’.

Screencast : http://www.screencast.com/t/aL3VJeiGG

I am attaching a test app which I have created to reproduce this issue with this comment. Please let me know if I missed any step to reproduce this issue. 

Also could you please provide your complete build info, application output and Ide log?

You can get build info via ‘Xamarin Studio ->About Xamarin Studio ->Show Details ->Copy information and paste’ and Ide log via ‘Help ->Open Log Directory -> get the latest Ide log’

Environment Info :

=== Xamarin Studio ===

Version 5.5.3 (build 6)
Installation UUID: ce927b2a-2c07-44c5-b186-09cfdafba6dc
Runtime:
	Mono 3.10.0 ((detached/e204655)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

	Package version: 310000023

=== Xamarin.Android ===

Version: 4.18.1 (Business Edition)
Android SDK: /Users/xamarin76/Desktop/android-sdk-macosx
	Supported Android versions:
		1.6    (API level 4)
		2.1    (API level 7)
		2.2    (API level 8)
		2.3    (API level 10)
		3.0    (API level 11)
		3.1    (API level 12)
		3.2    (API level 13)
		4.0    (API level 14)
		4.0.3  (API level 15)
		4.1    (API level 16)
		4.2    (API level 17)
		4.3    (API level 18)
		4.4    (API level 19)
		4.4.87 (API level 20)
		4.5    (API level 21)
Java SDK: /usr
java version "1.7.0_65"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_65-b17)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 24.65-b04, mixed mode)

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 6.0.1 (6528)
Build 6A317

=== Xamarin.Mac ===

Version: 1.10.0.18 (Business Edition)

=== Xamarin.iOS ===

Version: 8.4.0.16 (Business Edition)
Hash: 80e9ff7
Branch: 
Build date: 2014-10-22 15:09:12-0400

=== Build Information ===

Release ID: 505030006
Git revision: fbe3e9453daf6a3bb9a9709ed22bec35f7c9056b
Build date: 2014-10-23 13:08:38-04
Xamarin addins: e44add2b39de4dd57c0742bb2e620dfad84c64c6

=== Operating System ===

Mac OS X 10.9.4
Darwin Xamarin76s-Mac-mini.local 13.3.0 Darwin Kernel Version 13.3.0
    Tue Jun  3 21:27:35 PDT 2014
    root:xnu-2422.110.17~1/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 3 maximeduvey 2014-11-03 08:11:38 UTC
thanks dude
Comment 4 Jon Douglas [MSFT] 2017-08-07 20:56:53 UTC
Thank you for taking the time to submit this report. After reviewing the description of this bug, we believe it no longer affects the current version of Xamarin.Android. If you are still experiencing the issue after updating your packages, please reopen this report with an attached reproduction.