Bug 2407 - Jump bar at the top of code editor does not work correctly
Summary: Jump bar at the top of code editor does not work correctly
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: C# Binding ()
Version: 2.8 Alpha 2
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-12-07 20:57 UTC by Alan McGovern
Modified: 2011-12-09 03:24 UTC (History)
1 user (show)

Tags: resolver
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Alan McGovern 2011-12-07 20:57:14 UTC
Top jump bar does not initialize correctly and does not show the classes and methods at all.

Screenshot of the situation at: http://cl.ly/2H2v440S1A0c3P3W1l08

MonoDevelop: 2.9.1
Runtime: Mono 2.10.7 (tarball Mon Dec 5 20:41:19 EST 2011)
Operating System: Mac OSX (Unix 11.2.0.0)
Distributor: Xamarin
Comment 2 Mike Krüger 2011-12-09 03:24:26 UTC
already fixed.