Bug 23434 - MasterDetail page icon obscured by App icon
Summary: MasterDetail page icon obscured by App icon
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.2.3
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-09-27 11:03 UTC by tim.ahrentlov
Modified: 2016-03-18 08:10 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
App icon conflicts with MD icon (11.88 KB, image/png)
2014-09-27 11:04 UTC, tim.ahrentlov
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description tim.ahrentlov 2014-09-27 11:03:20 UTC
Using the Master Detail Page one can set the detail page icon with Icon = "slideout.png". But on android this "conflicts" with the App icon like the attachment shows. There should be a way to disable the App icon once the first detail page loads.
Comment 1 tim.ahrentlov 2014-09-27 11:04:40 UTC
Created attachment 8217 [details]
App icon conflicts with MD icon
Comment 2 Ram Chandra 2014-11-04 08:39:36 UTC
I have checked this issue but I am unable to reproduce this behavior.

Could you please provide sample application and build information? So that we can reproduce this issue at our end.

You can get build information form here: Xamarin Studio => About Xamarin Studio => Show Details => Copy Information.
Comment 3 Jason Smith [MSFT] 2016-03-18 08:10:07 UTC
Thank you for taking the time to submit this report. After reviewing the description of this bug, we no longer believe it affects the current version of Xamarin.Forms. If you are still experiencing the issue after updating your packages, please reopen this report with an attached reproduction.
 
For your convenience, we have created some reproduction best practices viewable here: https://gist.github.com/jassmith/92405c300e54a01dcc6d

Warm regards,
Xamarin Forms Team