Bug 23390 - Failed to Connect to Mac Build Host over Internet
Summary: Failed to Connect to Mac Build Host over Internet
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 4.0.0 (C6)
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-09-25 22:52 UTC by Cody Beyer (MSFT)
Modified: 2016-12-22 19:21 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
log (37.31 KB, application/octet-stream)
2014-09-25 22:52 UTC, Cody Beyer (MSFT)
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Cody Beyer (MSFT) 2014-09-25 22:52:13 UTC
Created attachment 8197 [details]
log

VS Version:
Xamarin.iOS 8.0.52.0 (b38baf1c655f9fe816fee25cbd7ac78225def3e9)


Mac Version:
Version: 8.0.0.62 (Business Edition)

Customer unable to connect to Mac Build Host over Internet. Confirmation has been received that all ports are opened on their router, and traffic does communicate between the two devices. 

Please see attached mtbserver.log
Comment 1 Sunil Kumar 2014-10-01 07:20:10 UTC
I have tried to reproduce this issue but not able to reproduce. We are successfully able to connect with Mac Build Host.

Screencast: http://www.screencast.com/t/SkG3kWea0

Please let me know if I have to follow any other steps to reproduce this issue?

Environment info:
VS 2013
Xamarin   3.6.245.0 (49abddaaec0a8be4cb890b8cddefed81727bbe6c)
Xamarin.Android   4.16.0.17 (2a7b68212b17c903160fbd8e0106babb299d1be3)
Xamarin.iOS   8.0.52.0 (b38baf1c655f9fe816fee25cbd7ac78225def3e9)

Build Host Info:
X.iOS 8.0.0.62
Mono 3.8.0.13
Xcode 5.1.1
Comment 2 Emanuel 2016-12-22 19:21:32 UTC
Hi,
As we've introduced several improvements around VS/Mac connectivity and the iOS build system, I'll mark the bug as resolved fixed.
Please feel free to reopen it if you can still reproduce the issue with current bits.
Thanks!