Bug 2317 - The Live wallpaper application does not runs successfully on API-7.
Summary: The Live wallpaper application does not runs successfully on API-7.
Status: VERIFIED DUPLICATE of bug 2491
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 4.0
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-12-02 11:18 UTC by Jatin
Modified: 2013-05-23 07:37 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenshot for the bug. (129.61 KB, image/jpeg)
2011-12-02 11:18 UTC, Jatin
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED DUPLICATE of bug 2491

Description Jatin 2011-12-02 11:18:27 UTC
Created attachment 987 [details]
Screenshot for the bug.

Step To Reproduce:

1.Launch the MonoDevelop.
2.Click on "Start a New Solution" link.
3.Choose C# > Mono for Android in left hand panel.
4.Select Mono for Android Application from the center panel.
5.Open the solution for the sample application Live Wallpapers.
6.Build the application and then Run the application.
7.Observe that it does not run successfully.

Actual result:
When run the application on API-7, it does not run successfully, as an error appears, i.e. "Failure [INSTALL_PARSE_FAILED_UNEXPECTED_EXCEPTION]". Refer to the attached screenshot. However, the application runs successfully on API-14 and API-10.

Expected result:
Error should not appear and the application should run successfully on API-7 also.

Environment:
MonoDevelop 2.8.4-1
Mono for Android 4.0.0-12
Windows 7
Comment 1 Jonathan Pobst 2012-04-25 16:13:16 UTC
Same as 2491, MD should not allow you to deploy an app with minsdk=8 to a level 7 emulator.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 2491 ***
Comment 2 Mohit Kheterpal 2013-05-23 07:37:01 UTC
As this bug is duplicate of Bug 2491, and bug 2491 is verified fixed.

Hence closing this issue