Bug 2244 - When try to install the installer for Mono for Android 4.0.0 on windows, 'Browse' button appears in disabled mode on Custom setup screen.
Summary: When try to install the installer for Mono for Android 4.0.0 on windows, 'Bro...
Status: RESOLVED NOT_ON_ROADMAP
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Android ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-11-29 05:51 UTC by Jatin
Modified: 2016-08-03 15:22 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenshot for the bug. (88.25 KB, image/jpeg)
2011-11-29 05:51 UTC, Jatin
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_ON_ROADMAP

Description Jatin 2011-11-29 05:51:01 UTC
Created attachment 965 [details]
Screenshot for the bug.

Step To Reproduce:

1.Download the instaler for Mono for Android 4.0.0 for windows (.msi file).
2.Double click on .msi file.
3.Click on Next button. 
4.Accept the license agreement and click on Next button. 
5.Observe that on the Custom setup screen 'Browse'button is appearing in disabled mode.

Actual result:
Browse button is appearing in disabled mode. Please refer to the attached screenshot.

Expected result:
Either the Browse button should not appear, or it should be functional.

Environment:
Mono for Android 4.0.0 instaler (.msi file)
Windows 7
Comment 1 Jonathan Pobst 2012-02-08 17:05:31 UTC
It should not be functional, as everything must be installed in specific directories in C:\Program Files, we do not write anything to a user configurable directory.

I don't think we can remove this without significant effort, so we're just going to leave it there.