Bug 22375 - App Crash on Launch
Summary: App Crash on Launch
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Pre-release ()
Version: 7.9.2.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-08-26 15:39 UTC by van.le.nguyen1991
Modified: 2017-08-29 18:11 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description van.le.nguyen1991 2014-08-26 15:39:25 UTC
When I tried to run my app both on the Simulator and real device, it immediately exited to the Home screen without any warnings or errors. Below is the device's log when the app launches:







Aug 26 15:37:59 iPad mobile_installation_proxy[5897] <Error>: 0x311000 handle_connection: Could not receive request from host.
Aug 26 15:37:59 iPad mobile_installation_proxy[5897] <Error>: 0x399000 handle_connection: Could not receive request from host.
Aug 26 15:37:59 iPad locationd[59] <Notice>: Gesture EnabledForTopCLient: 0, EnabledInDaemonSettings: 0
Aug 26 15:38:00 iPad SpringBoard[41] <Warning>: Application 'UIKitApplication:com.your-company.SETVISceneKit[0xcff]' exited voluntarily.
Aug 26 15:38:00 iPad SpringBoard[41] <Warning>: Unable to deliver -[UIRemoteApplication showTopMostMiniAlertWithSynchronizationPort:] message to port 0: (ipc/send) invalid destination port
Aug 26 15:38:00 iPad locationd[59] <Notice>: Gesture EnabledForTopCLient: 0, EnabledInDaemonSettings: 0
Aug 26 15:38:00 iPad kernel[0] <Notice>: xpcproxy[6079] Container: /private/var/mobile/Containers/Data/Application/05318368-34AF-49F0-A672-460F98925952 (sandbox)
Aug 26 15:38:02 iPad SpringBoard[41] <Warning>: Application 'UIKitApplication:com.your-company.SETVISceneKit[0x61f4]' exited voluntarily.
Aug 26 15:38:02 iPad assertiond[53] <Warning>: Could not set priority of <BKNewProcess: 0x1761eeb0; com.your-company.SETVISceneKit; pid: 6079> to 2, priority: No such process
Aug 26 15:38:02 iPad assertiond[53] <Warning>: Could not set priority of <BKNewProcess: 0x1761eeb0; com.your-company.SETVISceneKit; pid: 6079> to 4096, priority: No such process
Aug 26 15:38:02 iPad SpringBoard[41] <Warning>: Unable to deliver -[UIRemoteApplication showTopMostMiniAlertWithSynchronizationPort:] message to port 0: (ipc/send) invalid destination port
Aug 26 15:38:02 iPad wifid[64] <Notice>: WiFi:[430774682.634304]: BG Application: Not Present, BG Daemon: Present. Daemons: apsd MobileMail dataaccessd lockdownd networkd
Aug 26 15:38:07 iPad mstreamd[6066] <Notice>: (Note ) mstreamd: Not monitoring for external power.
Aug 26 15:38:07 iPad mstreamd[6066] <Notice>: (Note ) PS: Media stream daemon stopping.
Aug 26 15:38:07 iPad mstreamd[6066] <Notice>: (Note ) AS: <MSIOSAlbumSharingDaemon: 0x14ecccc0>: Shared Streams daemon has shut down.
Aug 26 15:38:07 iPad mstreamd[6066] <Notice>: (Warn ) mstreamd: mstreamd shutting down.
Aug 26 15:38:07 iPad mstreamd[6080] <Notice>: (Note ) mstreamd: mstreamd starting up.
Aug 26 15:38:07 iPad mstreamd[6080] <Notice>: (Note ) PS: Media stream daemon starting...
Aug 26 15:38:07 iPad locationd[59] <Notice>: Gesture EnabledForTopCLient: 0, EnabledInDaemonSettings: 0
Comment 1 Atin 2014-08-27 06:22:03 UTC
I have run iOS templates on my machine and it runs successfully on device/simulator. Could you please attach your application ? So we can try to reproduce this issue at our end.

Also provide your XS build info: Xamarin Studio->About Xamarin Studio->Show details 

Thanks
Comment 4 Sebastien Pouliot 2016-05-25 00:54:39 UTC
Information was provided, re-opening
Comment 5 Al Clark [MSFT] 2017-07-26 10:39:38 UTC
Thanks so much for taking the time to submit this report! The link to your project is no longer available. I’m unable to reproduce this issue using the latest Xamarin.iOS 10.12.0.14. Please attach the following to help us reproduce this issue: 
-Detailed reproduction steps 
-Version information (Visual Studio → About Visual Studio menu) 
-Logs (Help → Open Log Directory, zip logs for the last 10 days) 
-Project to reproduce your issue
Comment 6 Vincent Dondain [MSFT] 2017-08-29 18:11:06 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and re-open the bug report. Thanks!