Bug 2224 - Error occurs in Build the application.
Summary: Error occurs in Build the application.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT Compiler ()
Version: 4.0
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-11-28 08:51 UTC by narayanp
Modified: 2013-06-19 10:02 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screen Shot (118.21 KB, image/tiff)
2011-11-28 08:51 UTC, narayanp
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description narayanp 2011-11-28 08:51:36 UTC
Created attachment 958 [details]
Screen Shot

Step To Reproduce:

1.Launch the MonoDevelop.
2.Click on "Start a New Solution" link.
3.Choose C# > Mono for Android in left hand panel.
4.Select Mono for Android Application from the center panel.
5.Open the solution for the sample application "MapsDemo".
6.Build the application.
7.Observe that error appears.

Actual result:
Error occurs in Build the application.Please refer to screen shot "MapsDemo".

Expected result:
Error should not appear and the application should run successfully.

Environment:
MonoDevelop 2.8.2 with Addin 3.9.9.4
Mono for Android 4.0
Windows 7
Mac 10.6 (Snow Leopard)
Comment 1 Jonathan Pobst 2011-11-28 18:03:39 UTC
This is fixed in the release-2.0 branch on monodroid-samples.  We will push it to master when the release goes out:

https://github.com/xamarin/monodroid-samples/commit/779a7c468432da645bf8cef96ae5daf7fe30871f
Comment 2 Akhilesh kumar 2013-06-19 10:02:20 UTC
Today we have checked this issue on following builds :

Mac and windows
XS 4.0.9 (build 3)
MFA 4.7.10024

Now we are able to build the application successfully.
Hence close this issue. Changing its status to verified.