Bug 22222 - The Resources by language is change
Summary: The Resources by language is change
Status: NEEDINFO
Alias: None
Product: Mobile API (Preview)
Classification: Xamarin
Component: Windows 8 ()
Version: Preview 0.6.3
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Holmes
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-08-20 07:26 UTC by Ricardo Fernandes
Modified: 2017-05-25 03:16 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 22222 on Developer Community or GitHub if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: Developer Community HTML or GitHub Markdown
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
NEEDINFO

Description Ricardo Fernandes 2014-08-20 07:26:48 UTC
I have 3 values folders in resources (for each language):
* values
** string.xml
* values-pt
** string.xml
* values-en
** string.xml

when i put a new string ou new resource the next run off debug the labels and buttons have the wrong text. This texto is defined in the string.xml
note: some time when i put a new drawble resource the problem is the same! 

the workarround is to put a new line in the 3 string.xml. For example:

<string name="dummy">dummy</string>
Comment 1 Matthew Leibowitz 2017-05-25 03:15:26 UTC
To resolve this, I need a bit more information.

Is this a Xamarin.Forms app? Or is it a particular platform?

This appears to be an Android app, so I think this will help:
https://developer.xamarin.com/guides/android/advanced_topics/localization/
Comment 2 Matthew Leibowitz 2017-05-25 03:16:52 UTC
Also, as this appears to be a question, I would suggest asking on the forums:
https://forums.xamarin.com/

Bugzilla is primarily for bug tracking, and this type of question may be skipped over here.