Bug 22105 - ToolbarItem Icon is not updated after item is added to ToolBarItems
Summary: ToolbarItem Icon is not updated after item is added to ToolBarItems
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Android ()
Version: 1.5.0
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Rui Marinho
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-08-14 08:09 UTC by Henrik Stromberg
Modified: 2015-10-12 06:59 UTC (History)
7 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Testcase (2.03 MB, application/zip)
2015-09-15 02:12 UTC, Prashant Cholachagudda
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Henrik Stromberg 2014-08-14 08:09:35 UTC
ToolbarItem Icon is not updated after item is added to ToolBarItems

When trying to Updated the icon on a ToolBarItem after its added nothing happen. When removing and adding the toolbarItem the icon is updated.
Comment 1 Ram Chandra 2014-08-21 12:53:05 UTC
I have checked this issue but I am unable to reproduce this issue.

Could you please provide the sample application and build information? So, that we can reproduce  this issue.

You can get build information from here :

Visual Studio => Help => About Microsoft Visual Studio => Copy Info.

Environment Info:

Xamarin.Forms: 1.2.2.6243

Windows Info:
Windows 6.1.7601.65536 (64-bit)
Microsoft Visual Studio Professional 2013
Version 12.0.30501.00 Update 2
Microsoft .NET Framework
Version 4.5.50938
Installed Version: Professional
Xamarin   3.3.47.0 (0b2a123923812a88ed3091909478dbe9e0111f00)

Mac Info:
OS X 10.9.2
Xamarin.iOS: 7.2.6.28 (Enterprise Edition)
Mono 3.8.0 ((no/62a857e)
Xcode 5.1.1 (5085)
Comment 2 Prashant Cholachagudda 2015-09-15 02:12:08 UTC
Created attachment 12891 [details]
Testcase
Comment 3 Prashant Cholachagudda 2015-09-15 02:13:19 UTC
Screencast Android: http://www.screencast.com/t/kaV676W2g6al
Comment 4 Rui Marinho 2015-10-12 06:59:08 UTC
Fixed in the latest 1.5.0 stable version