Bug 22047 - View to View binding not working with Entry
Summary: View to View binding not working with Entry
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.2.2
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-08-12 15:12 UTC by Kevin.Murray
Modified: 2014-08-12 15:16 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Description Kevin.Murray 2014-08-12 15:12:07 UTC
In the following Xaml:

 <Switch x:Name="chkInfo" IsToggled="false" />
            <Label BindingContext="{x:Reference chkInfo}" Text="{Binding Path=IsToggled}" />
            <Entry x:Name="txtName" BindingContext="{x:Reference chkInfo}" Text="{Binding Path=IsToggled}"/>

The Label control will update with "True" or "False" as the switch is used.  The Entry field will not.  I discovered this because I was actually trying to link the Switch toggled status to the Entry field's IsEnabled property (a binding which also didn't work).  I wasn't able to get an Entry field to bind to another View successfully at all.
Comment 1 Kevin.Murray 2014-08-12 15:16:03 UTC
I found my problem, like two minutes after submitting this and trying lots of things...however, it won't let me delete the bug from the system...apologies.