Bug 21874 - Plugin v3.3.47.0:
Summary: Plugin v3.3.47.0:
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Android ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Dominique Louis
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-08-06 09:39 UTC by softlion
Modified: 2016-08-03 15:24 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description softlion 2014-08-06 09:39:29 UTC
8>C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\Android\Xamarin.Android.Common.targets(596,2): monodroid error XA0000: Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com. Reason: System.IO.FileNotFoundException: Could not load assembly 'Softlion.Droid.BaseUi, Version=, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. Perhaps it doesn't exist in the Mono for Android profile?

The same project builds OK in Xamarin Studio. After it is built in Xamarin Studio, it rebuilds ok in Visual Studio.


I have similar issues in another project, with other errors: the errors happens after updating a nuget package containing Android resources. The error is "android attribute xxxx has already been defined".

Again the same project builds OK in Xamarin Studio. And again after it is built in Xamarin Studio, it rebuilds ok in Visual Studio.
Comment 3 softlion 2014-08-18 13:25:09 UTC
See Version=, the version is missing
Comment 4 softlion 2014-09-11 14:08:56 UTC
seems fixed in latest stable