Bug 21796 - DisplayAlert disappear when tilted
Summary: DisplayAlert disappear when tilted
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.0.6188
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-08-04 11:27 UTC by cloudspined
Modified: 2016-03-16 12:00 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description cloudspined 2014-08-04 11:27:53 UTC
Tested on Samsung Galaxy 2 (Samsung GT-P5110), 10" android device.
When I tilt the divice to switgch between landscape/upright view when having a DisplayAlert on screen the DisplayAlert disappears.
Comment 1 Seth Rosetter 2014-08-13 14:04:22 UTC
When you are experiencing this, are you able to consistently reproduce this through a sequence steps or is the disappearing alert sporadic?
Comment 2 cloudspined 2014-08-23 02:57:14 UTC
Not sporadic, happens every time
Comment 3 Seth Rosetter 2014-08-25 17:18:10 UTC
I have tried to reproduce this on (Device Samsung Galaxy 2) and have been unable to replicate the behavior. Can you provide more information such as your development environment as well as some code / your project if possible. Also, make sure you are using the latest version of the Xamarin.Forms package.
Comment 4 Jason Smith [MSFT] 2016-03-16 12:00:01 UTC
Thank you for taking the time to submit this report. After reviewing the description of this bug, we no longer believe it affects the current version of Xamarin.Forms. If you are still experiencing the issue after updating your packages, please reopen this report with an attached reproduction.
 
For your convenience, we have created some reproduction best practices viewable here: https://gist.github.com/jassmith/92405c300e54a01dcc6d

Warm regards,
Xamarin Forms Team