Bug 21611 - PageRenderers don't correctly fill whole page
Summary: PageRenderers don't correctly fill whole page
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.2.2
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-07-25 18:04 UTC by Pierce Boggan [MSFT]
Modified: 2016-03-15 19:34 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Pierce Boggan [MSFT] 2014-07-25 18:04:16 UTC
Description: I've noticed, particularly on iOS, that PageRenderers aren't completely filling the page. This has been happening the whole time I've used Xamarin.Forms.

Photo: http://screencast.com/t/4TYlNH8d

Code:
CameraPage: https://gist.github.com/pierceboggan/6b0aabfbf472a23f1370
CameraRenderer: https://gist.github.com/pierceboggan/9a05b7f6d03233c752a0

Version Information:
Xamarin.Forms 1.2.2-prerelease-2
Comment 1 Sadik Ali 2014-08-20 07:28:18 UTC
I have tried this issue but I am unable to reproduce this issue.

Could you please provide sample application and build information? So that we can reproduce this issue at our end.

Environment Info:
=== Xamarin Studio ===

Version 5.3 (build 428)
Installation UUID: 6ea47b0d-1852-4aaf-808d-373ff0a5002b
Runtime:
	Mono 3.8.0 ((no/62a857e)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

	Package version: 308000007

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 5.1 (5084)
Build 5B130a

=== Xamarin.iOS ===

Version: 7.4.0.102 (Business Edition)
Hash: 141adb9
Branch: 
Build date: 2014-08-15 12:54:28-0400

=== Xamarin.Android ===

Version: 4.16.0 (Business Edition)
Android SDK: /Users/jatin66/Desktop/Backup/android-sdk-macosx
	Supported Android versions:
		1.6   (API level 4)
		2.1   (API level 7)
		2.2   (API level 8)
		2.3   (API level 10)
		3.0   (API level 11)
		3.1   (API level 12)
		3.2   (API level 13)
		4.0   (API level 14)
		4.0.3 (API level 15)
		4.1   (API level 16)
		4.2   (API level 17)
		4.3   (API level 18)
		4.4   (API level 19)
Java SDK: /usr
java version "1.7.0_25"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_25-b15)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 23.25-b01, mixed mode)

=== Xamarin.Mac ===

Version: 1.10.0.9 (Business Edition)

=== Build Information ===

Release ID: 503000428
Git revision: 3166b1cd326fbea84dcf024e73cb31ccc83a9811
Build date: 2014-08-15 14:50:33-04
Xamarin addins: 3d041b1639f938107c5e1c71c54d9a346b30c660

=== Operating System ===

Mac OS X 10.9.3
Darwin Jatin66s-iMac.local 13.2.0 Darwin Kernel Version 13.2.0
    Thu Apr 17 23:03:13 PDT 2014
    root:xnu-2422.100.13~1/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 2 Jason Smith [MSFT] 2016-03-15 19:34:20 UTC
Thank you for taking the time to submit this report. After reviewing the description of this bug, we no longer believe it affects the current version of Xamarin.Forms. If you are still experiencing the issue after updating your packages, please reopen this report with an attached reproduction.
 
For your convenience, we have created some reproduction best practices viewable here: https://gist.github.com/jassmith/92405c300e54a01dcc6d

Warm regards,
Xamarin Forms Team