Bug 21420 - Visual Studio 2013 ignores Default-568h@2x.png and renders 3.5" display on 4" devices (TRIAL)
Summary: Visual Studio 2013 ignores Default-568h@2x.png and renders 3.5" display on 4"...
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 3.1
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-07-17 23:16 UTC by Ish Said
Modified: 2016-12-22 19:04 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Ish Said 2014-07-17 23:16:36 UTC
In the trial of Xamarin iOS for Visual Studio, you cannot select an image for Default-568h@2x.png, and it does not load the default black image, so the screen will render only a 3.5" display with black bars on the top and bottom, when iPhone 4" is selected.

This is not an issue if you copy the files to the mac and build/run with Xamarin Studio.

Running Visual Studio 2013. I have tried this on a MacBook Pro running Mavericks and a VM of Windows 7 Pro.  I have also tried this under another account with a Mac Mini Mavericks and a PC running 8.1 Pro.
Comment 1 Ish Said 2014-07-17 23:20:00 UTC
Corrected version of Visual Studio Addin to 3.1.224
Xamarin Build Host 7.2.5.5
Xamarin Studio 5.1.4
Comment 2 Saurabh 2014-07-25 04:01:04 UTC
I have checked this issue with following builds:

Mac 10.8.4 and Lion 10.7.4 with Windows 8.1
VS 2013/2012
Xamarin VS 3.1.228
X.iOS 7.2.5.5

When License is Trial on Windows. I am seeing iPhone Launch Image by default a black and when I deploy application to iPhone I am getting splash screen(black) while application launching. This is the screencast for the same: http://www.screencast.com/t/sMzBSTPWHAF

I am not able to reproduce this issue.

Ish, Could you please provide screencast of the problem which you are facing?
Comment 3 Jose Gallardo 2016-12-22 19:04:29 UTC
Hi,
Marking the bug as Resolved Not_Reproducible.
Please feel free to reopen it if you can still reproduce the issue with current bits.
Thanks!