Bug 2112 - radioButton.SetCompoundDrawables() : not a member ?!
Summary: radioButton.SetCompoundDrawables() : not a member ?!
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT Compiler ()
Version: 1.0
Hardware: PC Windows
: Low normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-11-21 05:49 UTC by Philippe Girolami
Modified: 2012-03-23 16:28 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
screenshot (15.76 KB, image/png)
2011-11-21 05:50 UTC, Philippe Girolami
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Description Philippe Girolami 2011-11-21 05:49:51 UTC
In my project I have the following line of code that compiles & deploys
radioButton.SetCompoundDrawables(image,null,null,null);
where image is a null Drawable (in this case).

It compiles & deploys but when I run the app I get crashes. I've been single-stepping through the code and encountered this strange message.
When I step over the line, app doesn't crash though.
Comment 1 Philippe Girolami 2011-11-21 05:50:08 UTC
Created attachment 916 [details]
screenshot
Comment 2 Jonathan Pobst 2011-11-21 11:54:51 UTC
Yes, that's just a harmless debugger message.  You shouldn't get any tooltip for hovering over a class method invocation name.

To see why your app is crashing, check out the Android Debug Log:
http://docs.xamarin.com/android/advanced_topics/android_debug_log
Comment 3 Jonathan Pobst 2012-03-23 16:28:58 UTC
Debugger message is not a bug.  Closing.