Bug 21026 - No Xamarin VS 2013 Integration after VS updates
Summary: No Xamarin VS 2013 Integration after VS updates
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Installer ()
Version: 3.1
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-07-01 15:46 UTC by Ian Mai
Modified: 2016-12-22 18:56 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Ian Mai 2014-07-01 15:46:42 UTC
After installing updates to Visual Studio the customer is unable to see Xamarin integration Visual Studio with 2013 but is able to see Xamarin integration with Visual Studio 2012
Comment 1 Atin 2014-07-02 12:57:12 UTC
I have checked this issue but I am unable to reproduce this issue.

I have updated Visual Studio 2013 (Version 10.0.30319.1 RTMRel ) to Visual Studio Professional 2013 
(Version 12.0.30501.00 Update 2).

After updating the visual studio I am able to see Xamarin integration with updated VS.

Screencast: http://www.screencast.com/t/VAo3Z59W

Please let me know if I am missing something?

Environment Info:

Microsoft Visual Studio Professional 2013
Version 12.0.30501.00 Update 2
Microsoft .NET Framework
Version 4.5.50938
Installed Version: Professional

Xamarin   3.0.56.0 (269d269fda3ba21b344e49a4d6a048dc1539e7a4)
Xamarin.Android   4.12.5.2 (419335316003113183185da56b888fffe0875ae2)
Xamarin.iOS   3.0.56.0 (269d269fda3ba21b344e49a4d6a048dc1539e7a4)
Comment 2 Jose Gallardo 2016-12-22 18:56:21 UTC
Hi,
Marking the bug as Resolved Not_Reproducible.
Please feel free to reopen it if you can still reproduce the issue with current bits.
Thanks!