Bug 20867 - System.IO.IOException: BeginWrite failure while running running mdtool
Summary: System.IO.IOException: BeginWrite failure while running running mdtool
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Tools ()
Version: master
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-06-25 04:11 UTC by Eran C
Modified: 2016-05-25 00:14 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Eran C 2014-06-25 04:11:53 UTC
10:59:28 Unhandled Exception:
10:59:28 System.IO.IOException: BeginWrite failure
10:59:28   at System.Net.Sockets.NetworkStream.BeginWrite (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, System.AsyncCallback callback, System.Object state) [0x0007c] in /Volumes/build-root-ramdisk/mono-3.4.0/mcs/class/System/System.Net.Sockets/NetworkStream.cs:258 
10:59:28   at Mono.Security.Protocol.Tls.RecordProtocol.BeginSendRecord (ContentType contentType, System.Byte[] recordData, System.AsyncCallback callback, System.Object state) [0x00026] in /Volumes/build-root-ramdisk/mono-3.4.0/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/RecordProtocol.cs:835 
10:59:28   at Mono.Security.Protocol.Tls.RecordProtocol.SendRecord (ContentType contentType, System.Byte[] recordData) [0x00000] in /Volumes/build-root-ramdisk/mono-3.4.0/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/RecordProtocol.cs:856 
10:59:28   at Mono.Security.Protocol.Tls.RecordProtocol.SendAlert (Mono.Security.Protocol.Tls.Alert alert) [0x00027] in /Volumes/build-root-ramdisk/mono-3.4.0/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/RecordProtocol.cs:703 
10:59:28   at Mono.Security.Protocol.Tls.RecordProtocol.SendAlert (AlertDescription description) [0x00000] in /Volumes/build-root-ramdisk/mono-3.4.0/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/RecordProtocol.cs:674 
10:59:28   at Mono.Security.Protocol.Tls.SslClientStream.NegotiateAsyncWorker (IAsyncResult result) [0x00428] in /Volumes/build-root-ramdisk/mono-3.4.0/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/SslClientStream.cs:597
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2014-06-25 08:30:12 UTC
Please attach a test case or instructions on how to reproduce it.
Comment 2 Sebastien Pouliot 2016-05-25 00:14:17 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and re-open the bug report. Thanks!