Bug 2085 - 'Copy To Output' doesn't copy to dependent projects
Summary: 'Copy To Output' doesn't copy to dependent projects
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 2.8
Hardware: PC Linux
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-11-18 00:33 UTC by Daniel Hughes
Modified: 2013-03-01 09:42 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Daniel Hughes 2011-11-18 00:33:12 UTC
To reproduce:
1. Create a solution with two projects A and B
2. Reference project A from Project B
3. Add a .png (or any non code file) to the project
4. Set 'Copy to output' for that file
5. Build solution

-> .png file does not appear in project B's output folder

This is a regression since 2.4, and is a deviation from the Visual Studio behavior.
Comment 1 Sergey Khabibullin 2013-02-01 00:58:32 UTC
Seems like bug no longer exists. (3.0.5 on OpenSUSE)
Comment 2 Lluis Sanchez 2013-02-04 05:47:28 UTC
Closing.
Comment 3 Saurabh 2013-03-01 09:42:35 UTC
Today we have checked this issue with following builds:

X.S 4.0 - 1c3e943ebec6a7d6e695af9f7a1808ac5bafdb21
MT 6.2.1.187
Mono - 2.10.11 (mono-2-10/2baeee2)

We have followed all steps which are mentioned above and we are not seeing output window.

PJ Please tell us where to look for Output folder so that we can verify this issue