Bug 2040 - iOS application won't deploy properly to iOS device
Summary: iOS application won't deploy properly to iOS device
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 2.8.2
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Alan McGovern
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-11-15 15:27 UTC by Chris Hardy [MSFT]
Modified: 2012-10-15 18:51 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Chris Hardy [MSFT] 2011-11-15 15:27:04 UTC
When you deploy iOS app to the device, delete the application on the device or plug in a new device, pressing "Run" will not deploy the application to the device. If you then click Run -> Upload to Device, it will work but it should work through just the "Run" button.
Comment 1 Alan McGovern 2011-11-23 13:01:35 UTC
We can solve the multi-device issue by storing the device UUID in the monotouch_uploaded marker file when the upload occurs and comparing the current uuid with the stored one with the current one when deciding if an upload is required. However there is no easy way to detect if the app is installed or not when the uuid is the same, so I won't even attempt to cover that case yet.
Comment 3 Jeffrey Stedfast 2012-10-15 18:51:04 UTC
This has been fixed