Bug 1991 - PopupWindow.ShowAtLocation should take the enum
Summary: PopupWindow.ShowAtLocation should take the enum
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT Compiler ()
Version: 1.9.3
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Atsushi Eno
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-11-10 10:27 UTC by MikeFayer
Modified: 2014-03-28 07:38 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description MikeFayer 2011-11-10 10:27:59 UTC
PopupWindow.ShowAtLocation expects a gravity int constant, but you guys changed the int constant to the GravityFlags enum, so the method should take that enum instead of the string constant.
Comment 1 Jonathan Pobst 2011-12-15 12:12:22 UTC
Atsushi, can you verify if you fixed this one and close this bug?

Thanks!
Comment 2 Atsushi Eno 2011-12-15 12:16:53 UTC
Yes it is already fixed (independent of the batch fixes which are under discussion).
Comment 3 Udham Singh 2014-03-28 07:38:28 UTC
I have checked this issue on following builds:

Windows 8.1
Xamarin Studio : 4.2.3 (build 60)
Xamarin.Android : 4.13.0 (Business Edition)

Screencast:  http://screencast.com/t/78qraAoXaG

This issue is working fine. Hence, I am closing this issue.