Bug 19842 - Wrong OS on the image
Summary: Wrong OS on the image
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Documentation
Classification: Xamarin
Component: Mono for Android ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Amy Burns
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-05-16 05:29 UTC by Madhan
Modified: 2015-11-24 15:35 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Madhan 2014-05-16 05:29:37 UTC
Hello Xamarin Team,

Please have a look at the image in the following link:

http://docs.xamarin.com/guides/cross-platform/application_fundamentals/backgrounding/part_7_android_services/

The image contains iOS but the document is actually about Android Services.

Regards
Madhan
Comment 1 Amy Burns 2015-11-24 15:35:47 UTC
Filed github issue #992 to track and update this.