Bug 18439 - adding event programmatically not working
Summary: adding event programmatically not working
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 18454
Alias: None
Product: Xamarin.Mac
Classification: Desktop
Component: Other ()
Version: 1.6.27
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Aaron Bockover [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-03-18 03:31 UTC by sujit
Modified: 2014-08-06 10:53 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 18454

Description sujit 2014-03-18 03:31:35 UTC
Hi,

I am trying to add and remove event on button click. But what happens is that, first time event gets added and after we remove event programmatically and then add it again, nothing happens. I am attaching project for this, kindly suggest what should I do to make this project run?

Note : You can see output in console.
Thanks.
Sujit
Comment 1 Rajneesh Kumar 2014-08-06 10:53:33 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 18454 ***