Bug 18067 - Casting params to IList crashes when compiled with llvm
Summary: Casting params to IList crashes when compiled with llvm
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: XI runtime ()
Version: 7.0.7
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-02-28 02:59 UTC by Mikalai
Modified: 2014-03-26 13:07 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
sample project (11.28 KB, application/x-zip)
2014-02-28 02:59 UTC, Mikalai
Details
full crash log (21.89 KB, application/octet-stream)
2014-02-28 03:00 UTC, Mikalai
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Mikalai 2014-02-28 02:59:36 UTC
Created attachment 6180 [details]
sample project

App crashes in Release with llvm enabled. Works fine without llvm
Comment 1 Mikalai 2014-02-28 03:00:58 UTC
Created attachment 6181 [details]
full crash log
Comment 2 Sadik Ali 2014-02-28 04:02:44 UTC
I have checked this issue on below environments:

Mac machine
XS 4.2.2 (Build 2), 4.2.4 (build 22)
Xamarin.iOS: 7.0.7.2 (Business Edition)

I run attached project with setting llvm enabled and noticed that application running successfully and not any crashed have occurred.
Refer screen cast: http://screencast.com/t/eUL1ICJgW
Please let me know if I need any setting required.
Comment 3 Mikalai 2014-02-28 06:19:43 UTC
Please check it on real device.
Comment 4 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2014-02-28 06:21:17 UTC
I can reproduce this crash with 7.0.7.2 (on an iPad3), but not with master.

This means that the bug has been fixed already, and the fix will most likely be included in the next release (7.0.8).