Bug 1796 - [New Resolver] Assembly completion data not updated after replacing assembly
Summary: [New Resolver] Assembly completion data not updated after replacing assembly
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: C# Binding ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-10-31 11:49 UTC by Lluis Sanchez
Modified: 2011-11-01 10:07 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Lluis Sanchez 2011-10-31 11:49:51 UTC
I have a project referencing an assembly. If I replace that assembly by a new version which includes API changes, I can't see those changes in code completion until I restart MD. MD should detect that the assembly has changed and reparase it.
Comment 1 Mike Krüger 2011-11-01 10:07:47 UTC
fixed that one.