Bug 1762 - 'Clear Successful' displayed in the left bottom when user rebuild test
Summary: 'Clear Successful' displayed in the left bottom when user rebuild test
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Project Model ()
Version: 2.8.2
Hardware: Macintosh Mac OS
: Lowest normal
Target Milestone: ---
Assignee: Lluis Sanchez
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-10-28 08:01 UTC by Saurabh
Modified: 2011-12-22 08:04 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Clear successful (184.27 KB, image/tiff)
2011-10-28 08:01 UTC, Saurabh
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
CLOSED FIXED

Description Saurabh 2011-10-28 08:01:38 UTC
Created attachment 787 [details]
Clear successful

Steps to reproduce:
1.Launch MonoDevelop.
2.Expand C#.
3.Select Mono for Android.
4.Create solution.
5.Right click over solution.
6.Select 'Build test'
7.Right click over solution.
8 Select 'Rebuild test'.
9.Look at the bottom left,displayed 'clear solution'

Expected result:
Test should be again compiled after selecting 'Rebuild test', Clear successful should not be displayed.

Actual result:
When user right click over solution and select Rebuild test,'Clear successful' displayed in the bottom left.

Test data:
Please refer attached screenshots"Clear successful.tiff"

Environment:
MonoDevelop 2.8.2
Mono for Android 1.9.2
Comment 1 Alan McGovern 2011-12-08 20:54:28 UTC
Are you 100% sure you clicked 'Rebuild Solution' and not 'Clean Solution'? If so, can you try with 2.8.4.2 and see if the issue is gone? I cannot reproduce the problem.
Comment 2 Jatin 2011-12-15 04:55:07 UTC
We have retested this issue on MonoDevelop 2.8.5 with Mono for Android 4.0.1, and now it appears to be fine at our end as well.
Comment 3 Alan McGovern 2011-12-15 05:21:05 UTC
Great thanks. If it does occur again, do let me know the details such as MonoDevelop version and project type. That should be all I need to reproduce it.
Comment 4 Jatin 2011-12-22 08:02:48 UTC
SInce the issue is fixed, so closing this issue.