Bug 1747 - [New Resolver] Code completion issues when declaring a generic dictionary
Summary: [New Resolver] Code completion issues when declaring a generic dictionary
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: C# Binding ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-10-27 21:59 UTC by Lluis Sanchez
Modified: 2011-11-01 11:39 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Lluis Sanchez 2011-10-27 21:59:00 UTC
See http://screencast.com/t/J9K3DIuhP1D

* There is no completion for the "Dictionary" type nor for the type arguments.
* Completion window after typing "new " doesn't include the Dictionary with the type arguments
* Tooltip for the type constructor shows ".ctor()" instead of "Dictionary()"
* The tooltip for the type constructor stops showing for no apparent reason.
Comment 1 Mike Krüger 2011-11-01 03:58:50 UTC
fixed.
Comment 2 Lluis Sanchez 2011-11-01 08:21:49 UTC
There are still some issues:
* The parameters tooltip shows ".ctor", it should show "Dictionary"
* The tooltip is not shown if I delete the brackets and type them again

See http://screencast.com/t/JWpGAYhk
Comment 3 Mike Krüger 2011-11-01 11:39:21 UTC
fixed that one. Tooltips are a bit different. 

I need to sync our tooltip format with vs.net at some point. I've done that now for the constructor tooltips.