Bug 17279 - Stopping a build / debug doesn't actually stops it on the build host
Summary: Stopping a build / debug doesn't actually stops it on the build host
Status: RESOLVED FEATURE
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 1.8.x
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jose Miguel Torres
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-01-16 14:20 UTC by Andy
Modified: 2014-01-17 13:51 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FEATURE

Description Andy 2014-01-16 14:20:30 UTC
STart 'Debug' on simulator
Stop the build
(it hangs for a bit)
Do what you want here...
After a while the build completes on the Mac and the app gets launched on the simulator

This is especially problematic if the app starts while you're doing something else
Comment 1 Andy 2014-01-16 14:21:51 UTC
Actually, I forgot, it results in all kinds of problems. The subsequent build/debug you start gets hung. Sometimes it starts, but with the settings (for example the target) of the first, interrupted build.

At times it just messes up things so much you have to reboot
Comment 2 Jose Miguel Torres 2014-01-17 13:51:44 UTC
Hey Andy,

Yeah... we are aware about this issue and it's going to be improved in the future.  I am about to mark this as a feature. So please, stay tuned.

Thanks!