Bug 16899 - Git: rename file dont work as expected
Summary: Git: rename file dont work as expected
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 14236
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Version Control ()
Version: 4.3.0
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Marius Ungureanu
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-12-19 12:52 UTC by martin
Modified: 2014-04-28 11:11 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 14236

Description martin 2013-12-19 12:52:39 UTC
version: 4.3.0 from unstable channel (was not selectable in version field)

What happens: When i rename a file using the Xamarin Studio IDE in my git-tracked project, and then issuing a "git status" command on the repository, i see that the old file has been deleted, and then the new file name has been added.

Expected: see one event in "git status" showing a file rename occured (as would if cli command was executed: "git mv oldname newname")

Result: having to resort to cli to sort out the git repository now & then

Note: I have previously reported another bug about the git support in MonoDevelop, that time i was using Linux. Now i am testing this on a Mac.
Comment 1 Marius Ungureanu 2014-04-28 11:11:52 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 14236 ***