Bug 16723 - iOS Web View template not displaying properly on iOS 7.0
Summary: iOS Web View template not displaying properly on iOS 7.0
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 4.2.x
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: 4.2.4 (from master)
Assignee: Joseph Hill
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-12-11 02:33 UTC by narayanp
Modified: 2014-02-10 16:29 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description narayanp 2013-12-11 02:33:43 UTC
Steps to reproduce:
1. Open X.S
2. Create iPhone Storyboard->Web View Application.
3. Debug/Run the application.

Actual result: application not displaying properly in iOS 7.0. Label gets hidden. This is happening for iPhone storyboard only.

Expected result: Application should displayed properly on iPhone Simulator or iPhone device.

Supplement info:
http://screencast.com/t/Z8aAOuORWBCR

Environment details:
All Mac
X.S 4.2- f18bd4302b931b4bc7fdb661825c7879544aa21d
X.iOS 7.0.5-2
Comment 1 Marius Ungureanu 2013-12-12 06:27:36 UTC
Thanks, adding Joseph to assignee.
Comment 2 Marius Ungureanu 2013-12-12 09:45:17 UTC
It only happens on iPhone 3.5inch. It works on 4inch.
Comment 3 Alex Corrado [MSFT] 2014-01-07 19:25:48 UTC
This is now fixed on md-addins master by 7294972d41ed542b1df650a913e6fde6948bb199
Comment 4 Saurabh 2014-01-21 06:17:09 UTC
We have checked this issue with latest master builds:

XS 4.2.3 (build 146) 
Git revision: 76e7c7f6ca0e59052f2bb29f8179313510977377
Xamarin addins: cc120a6f639fa6649aa4d23a0f0e7c5701134047

Xamarin.iOS
Version: 7.0.7.58
Hash: c2679f9

Xcode 5.0 (3332.22)
Build 5A1412

Now, iPhone Storyboard->Web View Application displays properly on iOS 7.0 device and simulator.

Screencast: http://screencast.com/t/Uv28DFvXUD94

Device info: iPhone 4S iOS 7.0.4

Hence, closing this issue.