Bug 16426 - Drag and drop does not work
Summary: Drag and drop does not work
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 16359
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.2.x
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-11-24 13:25 UTC by ilya.golovach
Modified: 2013-11-24 13:59 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 16359

Description ilya.golovach 2013-11-24 13:25:20 UTC
Description of Problem:
Drag and drop of widgets into the view stopped working. Also, can no longer drop move files by drag and drop in solution explorer and move view controls in Document outline

Steps to reproduce the problem:
1. 
2. 


Actual Results:


Expected Results:


How often does this happen? 
100% cases

Additional Information:
The functionality was working right after first installation of the XS. Possibly, stopped working after installation of JDK 7 on the machine (this is the only software that was installed after XS installation). However, removing all JDKs and XS and its supplementary components, and re installing the Studio did not fix the problem.
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-11-24 13:59:55 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 16359 ***