Bug 16415 - Formatter - Copy paste comments
Summary: Formatter - Copy paste comments
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: C# Binding ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-11-23 09:16 UTC by Marius Ungureanu
Modified: 2014-01-21 10:23 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Marius Ungureanu 2013-11-23 09:16:26 UTC
// Line 1
    // Line 2
    // Line 3

Copy pasting this block of comments to a file outputs:

    // Line 1
// Line 2
// Line 3
Comment 1 Mike Krüger 2013-11-25 02:27:08 UTC
Seems to work for me - can you give me a screencast ?
Comment 2 Marius Ungureanu 2013-11-25 02:31:21 UTC
I can't reproduce it anymore. Once I find a repro, I'll update bug report. I'm sure it happened, so this isn't invalid.
Comment 3 Marius Ungureanu 2013-11-25 02:33:18 UTC
Ah, yes.


// Line 1
// Line 2
// Line 3;

Try that.
Comment 4 Marius Ungureanu 2013-11-25 02:38:29 UTC
http://www.screencast.com/t/vHvqCk9h
Comment 5 Mike Krüger 2013-11-25 10:30:04 UTC
Should be fixed
Comment 6 Marius Ungureanu 2013-11-25 10:43:17 UTC
http://www.screencast.com/t/0T8mtPoasjI
Comment 7 Mike Krüger 2013-11-25 16:54:07 UTC
got fixed as well
Comment 8 Akhilesh kumar 2014-01-21 10:23:18 UTC
Today we have checked this issue with following builds :

XS 4.2.3 (build 146)76e7c7f6ca0e59052f2bb29f8179313510977377

Now we are not getting this issue as shown in screencast : http://screencast.com/t/5ssx5r2a

Hence closing this issue