Bug 1633 - Cannot debug an ASP.NET application with Mono 2.10.6 debugger
Summary: Cannot debug an ASP.NET application with Mono 2.10.6 debugger
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: Debugger ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-10-21 08:07 UTC by Chris Hardy [MSFT]
Modified: 2015-02-20 12:29 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Chris Hardy [MSFT] 2011-10-21 08:07:37 UTC
I get the following error / stack trace when attempting to debug an ASP.NET application with the Mono 2.10.6 debugger: 

at System.IO.FileStream.Read (System.Byte[] array, Int32 offset, Int32 count) [0x0003c] in C:\cygwin\tmp\monobuild\build\BUILD\mono-2.10.6\mcs\class\corlib\System.IO\FileStream.cs:516

at System.Diagnostics.Process ProcessAsyncReader.AddInput () [0x0000c] in C:\cygwin\tmp\monobuild\build\BUILD\mono-2.10.6\mcs\class\System\System.Diagnostics\Process.cs:1414
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2015-02-20 12:09:29 UTC
assuming fixed