Bug 1600 - vi mode navigation fails after using R command
Summary: vi mode navigation fails after using R command
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: 2.8
Hardware: Macintosh Mac OS
: Low normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-10-20 07:26 UTC by Warren Music
Modified: 2016-01-04 09:14 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description Warren Music 2011-10-20 07:26:59 UTC
When using the r command to replace a character the
navigation scrolling quits.  jklh will all run to edge,
top or bottom and then go away as the pane does not scroll
as it did before using the r command.
Comment 1 Marius Ungureanu 2013-11-23 19:37:50 UTC
Is this still an issue with the latest VI mode?
Comment 2 Mike Krüger 2016-01-04 09:14:38 UTC
VI Mode gets removed in 6.0