Bug 15829 - Unknown exception thrown when debug on Android 2.3.5 device
Summary: Unknown exception thrown when debug on Android 2.3.5 device
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 15542
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 4.10.0.x
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jonathan Pryor
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-10-30 14:48 UTC by Horácio J. C. Filho
Modified: 2013-10-31 11:35 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 15542

Description Horácio J. C. Filho 2013-10-30 14:48:59 UTC
I wrote my application in Xamarin.Android and tested first on an emulator, namely Genymotion, but when it was tested on a real Android 2.3.5 device I had a surprise, once the application is compiled and run a message appears saying "An exception was thrown" but no reference appears to the exception, I can not know why it was created or who created it, the exception appears randomly in any part of the code for no apparent reason, even if you create a Hello World application.

On previous versions of Xamarin.Android I doesn't have this problem, I have tested with 4.8.0, 4.8.1, 4.8.3 and it works perfectly but with Xamarin.Android 4.10.0 the application crashed unexpectedly.
Comment 1 Jonathan Pryor 2013-10-30 15:11:53 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 15542 ***
Comment 2 Horácio J. C. Filho 2013-10-30 19:07:54 UTC
I cannot access this bug, access denied :(
Comment 3 Horácio J. C. Filho 2013-10-31 03:10:23 UTC
May you free access for me? Thanks a lot.
Comment 4 Jonathan Pryor 2013-10-31 11:35:45 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 15542 ***