Bug 1573 - No option available with Run with when user select "Release/iPhone" from Active configuration box and nothing happens when user click on Run with option.
Summary: No option available with Run with when user select "Release/iPhone" from Acti...
Status: CLOSED INVALID
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 2.8
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Miguel de Icaza [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-10-19 09:26 UTC by narayanp
Modified: 2011-12-22 18:13 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenshot (200.80 KB, image/png)
2011-10-19 09:26 UTC, narayanp
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
CLOSED INVALID

Description narayanp 2011-10-19 09:26:41 UTC
Created attachment 721 [details]
Screenshot

Step to Reproduce:
1. Launch the Mono Develop and create a application.
2. Select "Release/iPhone" from Active configuration drop box.
3. Go to Run<<Run With to Run the application.

Actual result:
No option available with Run with when user select "Release/iPhone" from Active configuration box and nothing happens when user click on Run with option.

Expected Result:
Either "Run with" option should be disable or all the options associated with "Run With" should display.

Environment:
Mono Develop - 2.8.1
MonoTouch- 5.0
Mono Framework - 2.6

Test Data:
Please refer to screen shot "Run With Issue"
Comment 1 Sebastien Pouliot 2011-10-19 09:30:54 UTC
-> monodevelop
Comment 2 Miguel de Icaza [MSFT] 2011-11-14 16:11:12 UTC
This is correct, because MonoDevelop does not have support for running applications without debugging, all you can do is "Upload" applications.
Comment 3 Jatin 2011-12-22 10:57:49 UTC
According to me, since Run with option is not functional when the Active Configuration is Release/iPhone, so in that case the option Run with should not appear as active for better user experience. Rather it should appear as disabled. 

Hence, as of now reopening this issue.