Bug 15434 - corlib tests fail when run with --llvm
Summary: corlib tests fail when run with --llvm
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: JIT ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-10-16 09:50 UTC by Zoltan Varga
Modified: 2013-11-02 12:16 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Zoltan Varga 2013-10-16 09:50:05 UTC
See:
https://wrench.mono-project.com/Wrench/ViewLane.aspx?lane_id=10&host_id=8&revision_id=47967

Disabled that step until this is fixed.
Comment 1 Zoltan Varga 2013-11-02 12:16:17 UTC
Fixed in fbd9fd71679f626fabe0b1bd7f923836f98252b4.