Bug 15371 - Extra "Alt Layouts" in Xamarin Designer
Summary: Extra "Alt Layouts" in Xamarin Designer
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Designer ()
Version: 4.8.x
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Lluis Sanchez
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-10-12 12:31 UTC by Tom Opgenorth
Modified: 2013-10-25 06:35 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Extra layouts in "Alt Layouts" (315.21 KB, image/png)
2013-10-12 12:31 UTC, Tom Opgenorth
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Tom Opgenorth 2013-10-12 12:31:24 UTC
Created attachment 5138 [details]
Extra layouts in "Alt Layouts"

There appears to be a mis-match between the layout folders I have in my Xamarin.Android project vs the what the Xamarin.Android designer thinks I have. My project only has the following layout folders
  Layout
  layout-land
  layout-sw600dp-land


However, the "Alt Layouts" from the designer toolbar shows the following possibilities:
  Default
  land
  sw600p
  sw600dp,land
  sw800dp
  

Please see attached screenshot.
Comment 1 Lluis Sanchez 2013-10-24 09:08:28 UTC
My guess is that you do have a layout-sw800dp folder in the disk, even though that folder has not been explicitly added to the project. The designer is right now showing all resources in the Resources folder, and not taking into account if they have been added to the project.

I can fix this, but I'm lowering the priority.
Comment 2 Lluis Sanchez 2013-10-25 06:35:53 UTC
Fixed in Fixed in 4.1.13.