Bug 15117 - Never ending activation looks seemingly caused by well crafted sln file
Summary: Never ending activation looks seemingly caused by well crafted sln file
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 14033
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: MSBuild ()
Version: 4.8.x
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jonathan Pryor
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-10-01 23:34 UTC by Jason Smith [MSFT]
Modified: 2013-10-02 21:20 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 14033

Description Jason Smith [MSFT] 2013-10-01 23:34:01 UTC
http://screencast.com/t/myQzyHCu

It's a lot of fun.

This branch https://github.com/xamarin/xamarin-store-app/commit/7aa93954441bd8f781b428b6179d4a9cbc41f3b7 reproduces the issue on that revision (at least)
Comment 1 Jason Smith [MSFT] 2013-10-01 23:35:13 UTC
Happens on latest stable
Comment 2 Bojan Rajkovic [MSFT] 2013-10-02 01:02:22 UTC
This is probably the old XA9010 Could Not Determine License Edition error coming up again.
Comment 3 Bojan Rajkovic [MSFT] 2013-10-02 17:43:15 UTC
This might be fixed by https://github.com/xamarin/monodroid/commit/d7744aaf5dff9816b7890788e054f39b15102d69
Comment 4 Jonathan Pryor 2013-10-02 21:20:44 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 14033 ***
Comment 5 Jonathan Pryor 2013-10-02 21:20:57 UTC
This should be appearing in a future 4.8.3 beta.