Bug 14758 - [IDE does not shows menu bar in OSX 10.6.8]
Summary: [IDE does not shows menu bar in OSX 10.6.8]
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 12500
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.1
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-14 20:05 UTC by Max
Modified: 2013-09-15 02:59 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
shows what is present in menu bar (17.44 KB, image/jpeg)
2013-09-14 20:05 UTC, Max
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 12500

Description Max 2013-09-14 20:05:59 UTC
Created attachment 4887 [details]
shows what is present in menu bar

On OSX 10,6,8 I had installed the following Xamarin Studio versions : 4.0.12 , 4.1.0 , 4.1.11 with MonoFramework-MDK-2.10.11.macos10.xamarin.x86 ( versions 3.* always crash the IDE - I guess this is another bug - ) .

For all the IDE versions that I installed there is no main menu ( as per screenshot ) .

Based in the bug 1108 ( https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=1108 ) I guess that 10.6.8 is still supported as platform .
Comment 1 Max 2013-09-14 21:17:55 UTC
When I try to install the 3.* SDK , I fall in this issue https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=14760
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-09-15 01:08:40 UTC
We now require Mono 3.x.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 12500 ***
Comment 4 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-09-15 02:59:00 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 12500 ***