Bug 14749 - Self-closing tags return unclosed tag parser error
Summary: Self-closing tags return unclosed tag parser error
Status: VERIFIED DUPLICATE of bug 12832
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: ASP.Net ()
Version: 4.1.11
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-14 06:21 UTC by axelc4
Modified: 2014-03-31 03:49 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED DUPLICATE of bug 12832

Description axelc4 2013-09-14 06:21:06 UTC
Self-closing tags aren't begin recognized as such, therefore in a code block like this : 

 <ItemTemplate>
      <asp:CheckBox ID="CheckBox1" runat="server" Checked='<%# Bind("selected") %>' />
 </ItemTemplate>

the parser return this kind of error:

Error: Unclosed tag 'CheckBox' at line 26, column 33.

I'm also still getting the error described in Bug #3588
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-09-15 01:10:18 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 12832 ***
Comment 2 Sadik Ali 2014-03-31 03:49:24 UTC
I have verified this issue by using code mentioned in bug description. I have build and deploy application successfully. 

Screen cast: http://screencast.com/t/tF70B1O7YD5K

I am not getting parse error hence marking this issue as verified,

Build Info:

=== Xamarin Studio ===
Version 4.2.4 (build 266)
Installation UUID: 0b7eaebc-a0ed-4b58-81df-91e378cad28c
Runtime:
	Mono 3.4.0 ((no/d4511ef)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

=== Apple Developer Tools ===
Xcode 5.1 (5035)
Build 5B45j

=== Xamarin.iOS ===
Version: 7.2.2.14 (Trial Edition)


=== Xamarin.Mac ===
Xamarin.Mac: 1.8.0.7

=== Build Information ===
Release ID: 402040266
Git revision: 57fa6b7639703775ae1d5c46536e42ab424cb177
Build date: 2014-03-20 12:34:27-04
Xamarin addins: eee141c29724a19529e77b8e743086d95b29f5ba

=== Operating System ===
Mac OS X 10.8.5
Darwin Admin-Macs-Mac-mini.local 12.5.0 Darwin Kernel Version 12.5.0
    Sun Sep 29 13:33:47 PDT 2013
    root:xnu-2050.48.12~1/RELEASE_X86_64 x86_64