Bug 14735 - Xamarin Studio crashes loading any solution after upgrade to 4.0.12 Build 3
Summary: Xamarin Studio crashes loading any solution after upgrade to 4.0.12 Build 3
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Android Add-in ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Greg Munn
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-13 17:26 UTC by Jon Goldberger [MSFT]
Modified: 2014-12-11 15:41 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
ide Log (6.20 KB, application/octet-stream)
2013-09-13 17:26 UTC, Jon Goldberger [MSFT]
Details
AndroidTools Log (724 bytes, application/octet-stream)
2013-09-13 17:26 UTC, Jon Goldberger [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Jon Goldberger [MSFT] 2013-09-13 17:26:19 UTC
Created attachment 4873 [details]
ide Log

I tried to upgrade to 4.0.12 Build 3. After that I cannot open any solution any more. Crashes when loading the solution. I have had to go back to 4.0.10. Please fix.

Starting Xamarin Studio
Loading Workbench
ERROR [2013-09-13 08:43:21Z]: ANDROID: Error finding Xamarin.Android SDK
System.ArgumentException: Invalid sdk path
at Xamarin.AndroidTools.MonoDroidSdkBase.Initialize (System.String mfaSdkPath, System.String mfaFrameworkPath) [0x0009d] in /Users/builder/data/lanes/monodevelop-lion-monodevelop-4.0.10-branch/f324e215/source/md-addins/MonoDevelop.MonoDroid/external/androidtools/Xamarin.AndroidTools/Sdks/MonoDroidSdkBase.cs:70
at Xamarin.AndroidTools.MonoDroidSdk.Refresh (System.String mfaSdkPath, System.String mfaFrameworkPath) [0x00044] in /Users/builder/data/lanes/monodevelop-lion-monodevelop-4.0.10-branch/f324e215/source/md-addins/MonoDevelop.MonoDroid/external/androidtools/Xamarin.AndroidTools/MonoDroidSdk.cs:120
Initializing Main Window
WARNING [2013-09-13 08:43:22Z]: First run content index not found.
Comment 1 Jon Goldberger [MSFT] 2013-09-13 17:26:49 UTC
Created attachment 4874 [details]
AndroidTools Log
Comment 3 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-09-13 17:30:34 UTC
Need the crash log, there's nothing at all in those logs related to a crash.
Comment 4 Greg Munn 2014-12-11 15:41:55 UTC
Resolved, no response.