Bug 14717 - An error appears after adding External Tools and clicking 'OK' button without filling added tool details.
Summary: An error appears after adding External Tools and clicking 'OK' button without...
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 14415
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Project Management ()
Version: 4.1.10
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: (C7)
Assignee: Marius Ungureanu
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-13 11:17 UTC by Saurabh
Modified: 2015-09-01 08:57 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 14415

Description Saurabh 2013-09-13 11:17:45 UTC
Steps to reproduce:
1. Open XS.
2. Click XamarinStudio->Preference
3. Select External Tool.
4. clicking 'Add' button to add External Tool 
5. Click OK button without filling the details of added tool

Actual result:
When we click on OK button without filling the details of added tool, an error appears.

Expected result:
If user click on OK button without filling the details of added tools, it should display a message to fill the required details of the added tool.

Screencast: http://www.screencast.com/t/qxN1ypqTn
error details: https://gist.github.com/saurabh360/e7a601bd6f66c0bd245f

Environment info:
Mac OSX 10.9, 10.8.4 and 10.7.5 
Mono 3.2.3 ((no/8d3b4b7)
XS Version 4.1.11 (build 2)

Regression Status:
We are seeing same behavior with Stable XS 4.0.12 and Stable XS 4.0.8(build 2)
We are not sure it has ever worked or not.
Comment 1 Marius Ungureanu 2015-09-01 08:57:01 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 14415 ***