Bug 14661 - Incorrect batching of ItemGroups in targets
Summary: Incorrect batching of ItemGroups in targets
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Tools
Classification: Mono
Component: xbuild ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Martin Baulig
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-11 16:04 UTC by Mikayla Hutchinson [MSFT]
Modified: 2013-12-12 17:55 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-09-11 16:04:55 UTC
Alan tried to use this, and it didn't work: http://stackoverflow.com/a/6933884/116899. But I know it works on .NET because I used it on .NET in the past.
Comment 4 PJ 2013-12-12 17:55:14 UTC
Sounds good. Nice to know there's unit tests as well - thanks alan! I'll marked as VERIFIED FIXED based on you mentioning there is a 'unit test which verifies we now do the correct thing'.