Bug 14618 - Xamarin Studio Crash on Mac 10.8.4 for versions greater than 4.0.10
Summary: Xamarin Studio Crash on Mac 10.8.4 for versions greater than 4.0.10
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-10 14:18 UTC by Jon Goldberger [MSFT]
Modified: 2015-08-27 08:05 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Xamarin Studio Log Files (31.03 KB, application/zip)
2013-09-10 14:18 UTC, Jon Goldberger [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Jon Goldberger [MSFT] 2013-09-10 14:18:46 UTC
Created attachment 4831 [details]
Xamarin Studio Log Files

I have installed the latest Xamarin Studio on Mac and now it crashes. I
have tried stable, beta and alpha channels. The following seems to be the
same report I get. The solution is created / project but the studio
terminates immediately with an error message.
Comment 2 Lluis Sanchez 2015-08-27 08:05:18 UTC
Closing since this was reported for an old XS version. Feel free to reopen if it happens with current stable.