Bug 14513 - Xam Studio not picking up changes from Xcode
Summary: Xam Studio not picking up changes from Xcode
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 14508
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS Designer ()
Version: 4.1
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-06 22:09 UTC by Paul Johnson
Modified: 2013-09-09 10:32 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 14508

Description Paul Johnson 2013-09-06 22:09:19 UTC
Using the current alpha (4.1.10) on a mac.

If I create a UI using Xcode and save, xam studio updates from the connector for the initial creation. If I add something to the UI, save in Xcode, when xam studio syncs with Xcode, the changes aren't being picked up.
Comment 1 Paul Johnson 2013-09-07 10:44:10 UTC
Probably the same issue as being seen on #14508. Reverting back to XS 4.0.12 clears the issue.
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2013-09-09 10:32:52 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 14508 ***