Bug 14504 - Unknown member: Progress
Summary: Unknown member: Progress
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: 1.6.x
Hardware: PC Windows
: High major
Target Milestone: 1.6.x (connection)
Assignee: Vinicius Jarina
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-09-06 16:56 UTC by Eric Maupin
Modified: 2016-05-10 17:03 UTC (History)
10 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Repro project (12.97 KB, application/octet-stream)
2013-09-06 16:56 UTC, Eric Maupin
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Eric Maupin 2013-09-06 16:56:51 UTC
Created attachment 4796 [details]
Repro project

Tested with VS2013 and XIVS 1.5.57

Place a breakpoint on line 31 in TestViewController.cs and run the app on a device. Hovering over ".Progress" will show "Unknown member: Progress".
Comment 1 PJ 2013-09-13 16:06:54 UTC
Ermau has identified this bug as 'Debilitating' and it comes with a repro. High priority for investigation.
Comment 2 Dominique Louis 2013-09-16 12:31:08 UTC
Any ideas Vinicius?
Comment 3 Vinicius Jarina 2013-09-30 14:51:05 UTC
Hi Eric

Seems to be working here 

http://screencast.com/t/zfTZDsnO6pfO

(master) 1.7.30
Comment 4 dean.ellis 2013-10-09 08:25:34 UTC
I think this was fixed with a recent bump to md-addins. 

Ermau can you re-test please.
Comment 5 Prashant manu 2013-11-06 09:24:39 UTC
Today I have checked this issue with following builds:

All Windows
VS 2013/2012/2010
iOS for VS 1.8.294

Now when we hover mouse on .Progress it does not display "Unknown member: Progress". It is displaying value. This is the screencast for the same: http://screencast.com/t/BBdaKr6E

Changing the status to verified.